Onze merken: Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY is een salon-only brand en is subliem in eenvoud: shampoo’s, conditioners, styling en finishing producten. Altijd zijn zij op zoek naar de nieuwste trends en hieruit maken ze producten. De producten zijn gebaseerd op skin-care technologie en is volledig gewichtloos. Door het haar te scrubben, verzorgen en te hydrateren, word je haar gezond en sterk. Je haar voelt zacht, wordt gevoed en verzorgd zonder dat het verzwaard wordt door de producten, dit komt omdat alle producten gewichtloze technologie bevatten. Hierdoor gaat u haar niet slap hangen en is het makkelijk handelbaar. Alle KEVIN.MURPHY producten zijn geschikt voor gekleurd haar en elke combinatie van producten is mogelijk, wij geven u graag advies.

De 3 topproducten van Kevin Murphy:

Hydrate Me Wash

Heerlijke hydraterende shampoo voor de no nonsense mens die mooi haar wil zonder daar veel moeite voor te doen.

Plumping serie

Nieuwste topproduct van Kevin Murphy! We zijn zeer enthousiast: het werkt fantastisch, geeft veel body en stimuleert daarnaast ook nog eens de haargroei.

Easy Rider

Heerlijk stylingsproduct wat niet hard wordt in je haar, maar wel wat droger haar een mooie gezonde look geeft en wat textuur aanbrengt. Zeker voor mannen een zeer geschikt product.