Natascha

Natascha

Sinds 2005 werk ik bij Roodenburg Kappers en ben sinds 2015 de zeer trotse eigenaar. Al sinds de lagere school ligt mijn passie bij alles wat je maar met haar kunt doen. Bruidjes laten stralen op de mooiste dag van hun leven, backstage bij de Amsterdam Fashion week werken, prachtige kleuren creëren en mooie coupes knippen tijdens een gezellig babbeltje De klanten mogen stralen na een bezoek aan onze salon.

-Natascha , Eigenaar / Topstylist / Kleurspecialist

Resa

Resa

Hoi, ik ben Resa. Ik werk, inmiddels al weer 17 jaar, met veel plezier bij Roodenburg kappers. In al die jaren hebben wij, als team, een veelzijdig klantenbestand opgebouwd. Wasmassage, kleuren, knippen en föhnen, ik doe dit nog iedere dag met veel plezier.

-Resa , Topstylist / Kleurspecialist

Charissa

Charissa

Ik ben Charissa, al ruim 10 jaar allround stylist. Ondanks dat ik al jaren in het vak zit leer ik nog elke dag iets bij en doe ik niets liever dan jouw haren nog mooier maken. Mijn werk is mijn hobby. Klanten nog mooier maken met knip en kleur technieken, daar word ik zo blij van. Als mijn klanten tevreden zijn, ga ik met een goed gevoel naar huis.

-Charissa , Topstylist

Nancy

Nancy

Hoi ik ben Nancy, en ik werk al jaren met veel plezier in het kappersvak. Ik ga elke dag vol met passie naar mijn werk om de mooie creaties te maken. Ik ben 3 dagen per week te vinden bij Roodenburg Kappers.

-Nancy , Topstylist

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.